MOŽE LI UŽE: Sedam godina nosila korset da bi imala ovakav struk!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE LI UŽE: Sedam godina nosila korset da bi imala ovakav struk!

Keli nosi korset već punih 7 godina, jer želi da izgleda kao junakinje iz crtanih filmova i stripova

Većina žena sanja o tome da ima tanak struk, ali Keli Li Dekaj je otišla korak dalje u tom polju.

Ona sada ima 27 godina, a od svoje 20. godine nosi korset, jer su je inspirisali crtani junaci poput Džesike Rebit i Marvelove junakinje Storm. Po njihovom liku, ona je svoj struk smanjila na neverovatnih 40 cm, tako što je nosila čelični korset. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Dok je odrastala, Keli je bila punija devojka, pa kaže da joj je korset pomogao da prevaziđe stidljivost i slične probleme.

"Kao mala bila sam veoma stidljiva i dopao mi se način na koji su stripovi i crtaći predstavljali svoje likove. Poželela sam i ja da imam takvu fizionomiju, iako znam da je to gotovo nemoguće". rekla je Keli.

Ali ovo smanjenje struka ne dolazi bez komplikacija i Keli ima problema sa svakodnevnim zadacima kao što su hod uz stepenice i podizanje malo težih predmeta. Lepota ipak ima cenu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.