Loznica: Dečaku pukla petarda u ruci, amputirali mu prste

Izvor: B92, 18.Dec.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loznica: Dečaku pukla petarda u ruci, amputirali mu prste

Dečak M. S. (13), iz okoline Loznice, teško je povređen kada mu je prilikom igre eksplodirala petarda u ruci.

U lozničkoj bolnici potvrdili su za "Blic" da je dečak u nedelju uveče primljen na odeljenje gde su mu lekari zbog težine povreda hitno amputirali dva prsta.

"On je primljen u takvom stanju da je amputacija bila nužna. Lekari su morali da mu amputiraju drugi i treći prst. Primljen je sa povredama ruke i šake i opekotinama po desnoj ruci, nastalim od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eksplozivne naprave. Dečak će biti zadržan na odeljenju do daljnjeg", potvrdila je za "Blic" Dragana Vasiljević, portparol lozničke bolnice.

Četvrti prst, koji je takođe povređen, lekari su sačuvali, ali je amputacija dva prsta bila nužna, saznaje list u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.