Lena Hedli savršenom figurom zasenila koleginice na dodeli Emi nagrada

Izvor: Blic, 24.Sep.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Hedli savršenom figurom zasenila koleginice na dodeli Emi nagrada

Zvezda serije "Igra prestola", Lena Hedli, savršenom figurom je pokupila sve komplimente na dodeli Emi nagrada.

Glumica se pojavila u crnoj prozirnoj haljini do poda, sa dubokim šlicem na levoj strani haljine, ističući svoje duge noge i uzak struk.

Ovaj pomalo gotski izgled je savršeno oslikavao i njenu ulogu nemilosrdne kraljice Kersei Lanister u seriji "Igra prestola".

Iako igra opaku kraljicu, Lena je zapravo nežna osoba, a to je dokazala gostujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ulici "Sezam", gde je objasnila reč "opuštanje" uz pomoć Mapetovaca.

"Igra prestola" nije dobro prošla na dodeli Emi nagrada, jer su od 16 nominacija osvojili samo dve nagrade, i to tehničke.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lena Hedli savršenom figurom zasenila koleginice na dodeli Emi nagrada

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2013

Zvezda serije „Igra prestola“, Lena Hedli, savršenom figurom je pokupila sve komplimente na dodeli Emi nagrada.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.