Lažna dojava o podmetnutoj bombi u novom Merkatoru

Izvor: Blic, 22.Nov.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o podmetnutoj bombi u novom Merkatoru

Kontradiverzione ekipe utvrdile su da je dojava o podmetnutoj bombi u novom Merkatoru bila lažna. Nakon što je objekat pregledan i ustanovljeno da je bezbedan, posetioci i zaposleni su oko 14 sati vraćeni u zgradu.

Operater, koji se nešto pre 13 sati javio na telefon centra, primio je poziv nepoznatog lica koje je prijavilo da je podmetnuta bomba u novom Merkatoru.

Uprava ovog objekta odmah je preko razglasa obavestila posetioce i zaposlene da napuste objekat.

Centar je brzo evakuisan da bi ga pretražile kontradiverzione ekipe.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dojava o bombi u novom Merkatoru lažna

Izvor: Press, 22.Nov.2013

Nakon što je objekat pregledan i ustanovljeno da je bezbedan, posetioci i zaposleni su oko 14 sati vraćeni u zgradu.. Podsetimo, dojava o podmetnutoj bombi u ovom tržnom centru u Novom Beogradu stigla je negde oko 13 časova, kada se na telefon javio dežurni operater centra.. Odmah su angažovane...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.