LJajić:Još je rano govoriti o uticaju suše na cene hrane

Izvor: Beta Video, 13.Avg.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJajić:Još je rano govoriti o uticaju suše na cene hrane

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će država preduzeti odgovarajuće mere ukoliko dođe do ozbiljnijeg narušavanja stanja na tržištu prehrambenih proizvoda, prusled suše. On je novinarima u Beogradu kazao da je još uvek rano da se govori o tome da li će se suša odraziti na cene osnovnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda. “Rod kukuruza jeste ispod očekivanog, ali stanje drugih useva nije tako loše. Suviše je rano da mi sada očekujemo i da prognoziramo kakav efekat suša može da ima na cene osnovnih poljoprivredeno prehrambenih proiuzvoda”, naglasio je Ljajić (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Reagovaćemo na velika poskupljenja

Izvor: Kurir, 14.Avg.2015, 01:59

BEOGRAD - Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će država preduzeti odgovarajuće mere ukoliko dođe do ozbiljnijeg narušavanja stanja na tržištu prehrambenih proizvoda usled suše...On smatra da je još rano da se govori o tome da li će se suša odraziti na cene osnovnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.