Kupači gurali nasukanu jahtu!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupači gurali nasukanu jahtu!

Muškarac se usidrio 50 metara od obale. Počela je puhati jaka bura koja mu je otkačila sidro. Bacilo ga je na obalu pa je upomoć pozvao kupače da ga poguraju

Stranac je jahtu usidrio 50 metara od obale. Počela je bura koja je se sve više pojačavala. Otkačila mu je sidro i jahta je završila na obali, rekao je čovek koji se u tom trenutku našao tu.

On je fotografije nasukavanja glisera napravio na plaži Zlatni rat u Bolu na Braču u četvrtak oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 13 sati. Kaže da je muškarac bio sam. Upomoć je pozvao kupače. Oni su ga gurali 15 do 20 minuta i na koncu uspeli da ga odsukaju.

Turista je digao sidro i jahtu odvezao dalje od obale.

"Nasukao se dosta, ali jahta nije oštećena. Sreća da je plaža bila puna kupača pa je imao ko da mu pomogne", zaključuje Zvone.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.