Koronavirus ne poznaje položaj, zaražen i predsednik

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 08:20

Koronavirus ne poznaje položaj, zaražen i predsednik

Predsednik Hondurasa Huan Orlando Hernandez zaražen je koronavirusom, prima terapiju i radiće od kuće i uz pomoć saradnika, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Kao predsednik nacije i odgovoran građanin želim da kažem da sam tokom nedelje počeo da se loše osećam i danas mi je dijagnostifikovan virus kovid 19", rekao je Hernandez tokom televizijskog obraćanja naciji, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, ima blage simptome i od primljene terapije već se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oseća bolje, ali će ostati u izolaciji do odluke lekara.

Kako je dodao, on prima koktel lekova među kojima su mikrodacin, azitromicin, ivermektin i cink.

Dodaje se da su virusom zaraženi i njegova supruga i dvojica saradnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREDSEDNIK HONDURASA ZARAŽEN KORONOM: Pozitivna njegova supruga i dva saradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020

Prima koktel lekova među kojima su mikrodacin, azitromicin, ivermektin i cink..Predsednik Hondurasa Huan Orlando Hernandez zaražen je novim korona virusom, prima terapiju i radiće od kuće i uz pomoć saradnika, saopšteno je iz njegovog kabineta...- Kao predsednik nacije i odgovoran građanin želim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.