Konferencija za novinare predstavnika više opozicionih partija o medjustranačkom dijalogu

Izvor: Beta Video, 15.Sep.2021, 13:44

Konferencija za novinare predstavnika više opozicionih partija o medjustranačkom dijalogu

BEOGRAD - U prostorijama Gradjanskog demokratskog foruma danasje održana konferencija za novinare predstavnika više opozicionih partija o medjustranačkom dijalogu uz posredovanje evroparlamentaraca. Govorili su predsednici Socijaldemokratske stranke i Nove stranke, Boris Tadić i Aris Movsesijan kao i potpredsednik GDF Rade Veljanovski. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDS, Nova i GDF: Idemo na drugu rundu, spremni da podržimo platformu opozicije

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2021

Mi idemo na drugu rundu dijaloga, ostajemo pri svemu onome što smo predložili u martu, a spremni smo da podržimo i platformu opozicionih stranaka o izbornim uslovima koja je objavljena u utorak, jer se za to zalažemo od početka, rečeno je na konferenciji za novinare Socijaldemokratske stranke,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.