Karte za „Backstreet Boys“ od 2.310 do 3.710 dinara

Izvor: Blic, 24.Sep.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za „Backstreet Boys“ od 2.310 do 3.710 dinara

Američki boj bend „Backstreet Boys” nastupiće 15. decembra u „Beogradskoj areni” u sklopu svetske turneje „This Is Us”. Biće to ujedno i prilika da se generacije koje su odrasle uz njihovu muziku podsete hitova kao što su '’Get Down’’, ' Shape of My Heart’’, '’I Want it that Way’’, „Show Me the Meaning of Being Lonely” i drugih.



Osim muzički, ovaj koncert će biti i svojevrstan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vizuelni doživljaj jer su „Backstreet Boys” poznati po raskošnim koreografijama, a biće to i jedinstvena prilika da beogradska publika proveri u kakvoj su formi članovi grupe koji sada nastupaju kao četvorka, pošto je Kevin Ričardson napustio bend, te se u potpunosti posvetio porodici. Svetsku turneju „Backstreet boys” su započeli 15. avgusta u Nju Džersiju, a 30. oktobra članovi grupe kreću na evropsku turneju te će svoj spektakl polovinom decembra predstaviti i u „Beogradskoj areni”.

Cene karata za tribine iznose 3.710 i 2.310 dinara (I i II kategorija), za parter 3.410, dok oni koji žele da budu u „fan pitu”, najbliže bini, za ulaznicu treba da izdvoje 3.010 dinara. Ulaznice mogu da se kupe putem kard servisa, zatim na blagajni „Beogradske arene”, u Bilet servisu, knjižari „Mamut” i prodajnim mestima „Eventima”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.