Kako su hrvatski mediji ispratili uspeh Srbije?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2014, 05:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su hrvatski mediji ispratili uspeh Srbije?

Pobeda Srbije nad Francuskom glavna je sportska vest na svetu, a i u komšiluku maestralni uspeh "orlova" odjeknuo je kao "bomba". Ovako su hrvatski mediji videli trijumf pulena Aleksandra Đorđevića.

Maestralan: Miloš Tedosić, plej Srbije

"Briljantni Teodosić uništio evropske prvake", glasio je naslov portal index.hr. U izveštaju se veliča igra Teodosića i Srbije u prvih 30 minuta.

 

"Neverovatnih 30 minuta je odigrala Srbija u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Madridu, ali zbog katastrofalno odigranih poslednjih deset strahovala je za pobedu do poslednje sekunde. Već posle deset minuta Srbija je predvođena maestralnim Teodosićem imala devet poena prednosti, a do polufinala je nastavila u napadu uništavati Francuze i na odmor je otišla sa 14 poena prednosti. Teodosić je u prvih 20 minuta postigao čak 18 od svoja 24 poena uz samo jedan promašaj iz igre (7/8)", piše na "Indeksu".

 

"Srbija u transu: Teodosić i Bogdanović slomili Francuze za finale sa Amerikancima", glasio je naslov portala "jutarnji.hr".

 

"Srbi zaustavili Francuze i zakazali duel sa Amerikancima u finalu," stoji na portalu sportski.net.

 

"Srbija izbacila Francuze i ušla u finale Svetskog prvenstva", naslov je "24sata.hr.

 

BRAVO: Srbija je u finalu SP!

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

HRVATSKI MEDIJI: Srbija u transu, komšije najveće iznenađenje Mundobasketa (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2014

Velika pobeda košarkaške reprezentacije Srbije u polufinalu Mundobasketa ispraćena i u susednoj državi..Printskrin: Jutarnji list..Pobeda protiv Francuske i plasman košarkaške reprezentacije Srbije u finale Mundobasketa u Španiji za mnoge je bio iznenađenje pa tako i za hrvatske medije koji su,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.