Kacin: Šteta što je Nikolić odbio posredovanje Vujanovića u susretu sa Jahjagom

Izvor: Blic, 21.Jan.2013, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin: Šteta što je Nikolić odbio posredovanje Vujanovića u susretu sa Jahjagom

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin rekao je danas da je šteta što je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio inicijativu crnogorskog kolege Filipa Vujanovića da posreduje u susretu Nikolića i kosovske predsednice Atifete Jahjage.

"Na žalost, Nikolić nije prihvatio Vujanovićevu inicijativu da organizuje susret predsednika Kosova i Srbije u Crnoj Gori", rekao je Kacin u izjavi medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povodom rasprave o predlogu rezolucije Evropskog parlamenta o Crnoj Gori.

Kacin je istakao da bi do takvog susreta trebalo da dođe što pre, zbog evropske budućnosti Srbije, Kosova i celog regiona.

On je pohvalio crnogorske vlasti zbog dobrosusedske politike i rekao da je ta zemlja "pionir i lider evropskih integracija na zapadnom Balkanu".

Povezane vesti: Nikolić i Vujanović saglasni: Odlični odnosi interes i Srbije i Crne Gore Kuči: Tema dijaloga biće sever Kosova Sutra sednica Vlade o platformi, prisustvovaće i Nikolić Nikolić: Srušiti spomenik u Preševu u sred bela dana Dačić: Ne bih da se vratimo na dilemu Kosovo ili EU

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šteta što je Nikolić odbio posredovanje Vujanović

Izvor: Akter, 21.Jan.2013

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin rekao je danas da je šteta što je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio inicijativu crnogorskog kolege Filipa Vujanovića da posreduje u susretu Nikolića i kosovske predsednice Atifete Jahjage

Nastavak na Akter...

Nikolić insistira na susretu sa predsjednicom Kosova

Izvor: SandzakInfo.net, 22.Jan.2013, 00:09

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić insistirao je da se susretne sa predsjednicom Kosova Atifete Jahjagom, saopšteno je večeras dopisniku agencije Anadolija iz kabineta srbijanskog predsjednika.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.