KO NIJE DELOVAO, NEĆE BITI POŠTEĐEN! Krivokapić odgovorio na dešavanja tokom ustoličenja Joanikija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2021, 19:05

"KO NIJE DELOVAO, NEĆE BITI POŠTEĐEN!" Krivokapić odgovorio na dešavanja tokom ustoličenja Joanikija (VIDEO)

Krivokapić na konferenciji za medije o incidentima na Cetinju

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić govori na konferenciji za medije nakon nereda na Cetinju tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Prema njegovim riječima zahvaljući odlučnoj akciji koju je Uprava policije i svi policajci, sa Vojskom "videli ste da je proteklo bez bilo kakvih povreda, a u jednom trenutku je događaj tretiran kao rizičan sa nesagledivim posledicama".

- Ustoličenje mitropolita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crnogorsko-primorskog Joanikija je bio povod da određene strukture koje pripadaju određenom delu politike koja pokušava da od 30. avgusta prekroji rezultate izbortne volje građana. To je bio vržni trenutrak u kome je trebalo da se ostvari ono što nije ostvareno - destabilizacija Crne Gore, uvođenje nereda i haosa i nepoštovanje Ustava i zakona.

- U komandnom delu odogovornosti će biti ispitan svaki čin pojedinca koji je delovao i li nije delovao. Bićete informisani. Niko neće biti pošteđen bez obzira koju funkciju ima i koja ga politička partija štiti - najavio je premijer.

- U komandnom delu odogovornosti će biti ispitan svaki čin pojedinca koji je delovao i li nije delovao. Bićete informisani. Niko neće biti pošteđen bez obzira koju funkciju ima i koja ga politička partija štiti - najavio je premijer.

Njegovo obraćanje možete pratiti u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krivokapić: Protekli događaji pokušaj destabilizacije Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2021

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić potvrdio je večeras da je tokom nereda na Cetinju protivnika ustoličenja mitropolita Joanikija, Crna Gora bila u vrlo kompleksnoj situaciji i da se, kako je kazao, desilo ono što je planirano u zemlji bi danas imali građanski rat...Krivokapić je na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.