Jutka osudjen na tri meseca zatvora

Izvor: Beta, 10.Jul.2020, 16:13

Jutka osudjen na tri meseca zatvora

Bivši čelnik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka proglašen je krivim za nedozvoljene polne radnje i osudjen na tri meseca zatvora, na sudjenju u Osnovnom sudu u Kruševcu, javio je Blic.Tužilaštvo je za Jeličića tražilo jedinstvenu kaznu od sedam meseci zatvora, a Jutka smatra da mu se sve pakuje jer je reč o političkom procesu.List podseća da su prošle pune dve godine od kako je Marija Lukić na Fejsbuku objavila deo od 15.000 SMS poruka koje je tokom dve godine dobijala od svog nadredjenog Milutina Jeličića.Sudjenje je počelo krajem 2018. godine, ročišta su više puta odlagana iz različitih razloga.Milutin Jeličić Jutka se danas konačno pojavio u Osnovnom sudu u Kruševcu na iznošenju završnih reči u slučaju u kojem je optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić.Organizacija sudjenja sprovedena je u skladu s odlukom Grada Kruševca o proglašenju vanredne situacije i u skladu s pravilima koje je sud doneo kako bi se zaštitilo zdravlje zaposlenih i stranaka i sprečilo širenje koronavirusa, objavila je nova.rs.Ispred zgrade suda u Kruševcu i danas u se okupile organizacije koje se bore za prava žena i njihovu zaštitu od nasilja, a u organizaciji "Peščanika" iz Kruševca.Noseći transparente na kojima je pisalo "Nadjoste li ga", "Da nije možda u ...
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KONAČNO SMO DOČEKALI PRAVDU" Posle presude Jutki oglasila se i Marija Lukić (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Jul.2020

Bivši čelnik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka osuđen je danas na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji, a njegova žrtva Marija Lukić kazala je neposredno nakon izricanja presude da je konačno dočekala pravdu i da je zadovoljna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.