Jovana Joksimović zaražena korona virusom? Oglasila se voditeljka koja je bila na slavlju kod Cece

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 23:11

Jovana Joksimović zaražena korona virusom? Oglasila se voditeljka koja je bila na slavlju kod Cece

Supruga Željka Joksimovića je takođe bila na slavlju kod Cece, gde je bio i frizer Stevan Radivojević koji je objavio da je zaražen Supruga Željka Joksimovića je takođe bila na slavlju kod Cece, gde je bio i frizer Stevan Radivojević, koji je sinoć na svom Instagram nalogu objavio da je zaražen koronavirusom. U medijima je danas odjeknula vest da su Ceca Ražnatović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, a kako saznajamo od izvora bliskog Jovani Joksimović, ona se testirala i dobila rezultate koji su pozitivni. Pevač Željko Joksimović i njegova supruga bili su samo neki od mnogobrojnih gostiju koji su bili u kontaktu sa Radivojevićem, a danas su se brojne javne ličnosti, poput Mie Borisavljević, Aleksandre Mladenović i drugih, oglasile i istakle da će se testirati.Na pisanje medija da je zaražena supruga Željka Joksimovića je kratko na svom instagram nalogu odgovorila - LAŽ!- Nisam se još testirala. Uskoro ću. Čim budem imala rezultate, saopštiću ih - rekla je Jovana Joksimović za "Blic".Popularna voditeljka je izjavila medijima da se još nije testirala: Ona je dodala i da će objaviti rezultate čim ih bude imala.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Coronavirus,   Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Cecin frizer otkriva da se loše osećao posle žurke, mislio da je od pića

Izvor: Tracara.com, 11.Jun.2020, 22:24

Najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović, frizer Stevan Radivojević, koji je zaražen koronavirusom, nedavno je sa klinike za Infektivne i tropske bolesti prebačen u kućnu samoizolaciju, gde će provesti narednih 10 dana do sledećeg testiranja. Naime, Stevan i dalje ima temperaturu i bol u mišićima,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.