Ješić: Svuda u regionu je problem sa mlekom, samo je u Srbiji i RS sve ok!

Izvor: Blic, 20.Feb.2013, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić: Svuda u regionu je problem sa mlekom, samo je u Srbiji i RS sve ok!

Svuda u regionu je problem sa mlekom samo u Republici Srpskoj i Republici Srbiji sve je ok!, napisao je noćas na svom Tviter nagolu Goran ješić reagujući na konferenciju ministra poljoprivrede Gorana Kneževića.

Ispijajući čašu mleka pred novinarima Goran knežević je rekao da je mleko u Srbiji bezbedno za upotrebu i da su određene količine mleka povučene.

"Količina aflatoksina u mleku je na nivou onih vrednosti koje su godinama smatrane normalnim", dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Knežević i napomenuo da je situacija pod kontrolom i da nema razloga za paniku i senzaciju.

Ješić je nakon toga objavio da je najbolja laboratorija u zemlji radila analize i da će nastaviti da ih rade svake nedelje.

"Samo da budemo jasni! Najbolja laboratorija u zemlji je radila analizu i meni i njima! to rade još dve akreditovane lab u isto vreme! U svakom slučaju, mi vršimo analize svake nedelje i to ćemo objavljivati sve dok rezultati ne budu negativni! A vi hejteri gledajte sta dalje", napisao je ješić posle kritiak da se preko "Tvitera" širi panika.

Povezane vesti: Šta je aflatoksin, kako je dospeo u mleko i kako deluje na organizam Ješić najavio objavljivanje još jedne analize do petka Ministar Knežević tvrdi: Mleko u Srbiji bezbedno! Asocijacije potrošača Srbije: Knežević i Ljajić da daju ostavke Dinkić: Ozbiljno ispitati Ješićeve navode o mleku

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEŠIĆ NA TVITERU: Svuda u regionu je problem sa mlekom, samo je u Srbiji i RS sve ok! (FOTO)

Izvor: S media, 20.Feb.2013

Potpredsednik vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Goran Ješić reagovao je noćas na svom Tviter nagolu na izjavu ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da zdravlje građana nije ugroženo i da je mleko u Srbiji bezbedno za upotrebu...MINISTAR KNEŽEVIĆ...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.