Jeremić:  U Srbiji u toku proces srastanja u jedno države i organizovanog kriminala

Izvor: Beta Video, 25.Feb.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: U Srbiji u toku proces srastanja u jedno države i organizovanog kriminala

BEOGRAD - ``Srbija je od juče na listi država osumnjičenih za pranje novca i za finansiranne medjunarodnig terorizam. U toku je istaraga, a ja se bojim da će ta istarga dovesti do `Beograda na vodi`, a onda nastaju pritisci i sankcije``, kazao je lider Narodne stranke Vuk Jeremić. Prema njegovim rečima, u Srbiji je u toku proces srastanja u jedno države i organizovanog kriminala što od skoro zna i ceo svet. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Jeremić: Srbiji prete sankcije i povratak u '90-te

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je večeras da su beogradski izbori važniji od izbora samo za gradsku skupštinu, jer Srbiji prete sankcije i vraćanje u '90-te godine prošlog veka, jer je stavljena na listu država koje su osumnjičene za pranje novca i finansiranje međunarodnog terorizma..."Takvih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.