Izmenama i dopunama Zakona o radu predlaže se uvodjenje neradne nedelje i u privatnom sektoru

Izvor: Beta Video, 27.Sep.2022, 11:31

Izmenama i dopunama Zakona o radu predlaže se uvodjenje neradne nedelje i u privatnom sektoru

BEOGRAD - Poslanica Dveri Tamara Milenković Kerković rekla je da izmenama i dopunama Zakona o radu predlaže se uvodjenje neradne nedelje i u privatnom sektoru, i posebna zaštita radno-pravnog položaja trudnica i majki, kao i ukidanje povremenih i privremenih poslova, a istoj temi su posvećene i izmene i dopune Zakona o trgovini. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri spremile zakonske predloge za poboljšanje života gradjana

Izvor: Beta Video, 27.Sep.2022

BEOGRAD - Poslanica Dveri Tamara Milenković Kerković izjavila je danas da je taj pokret pripremio pet predloga za izmene i dopune zakona koji se odnose na socijalna i ekonomska pitanja, tako što su ``pretočili u zakonske tekstove ono što su obećavali u predizbornoj kampanji``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dveri podnele Skupštini predloge izmena pet zakona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2022

Poslanica Dveri Tamara Milenković Kerković kazala je danas da je ta poslanička grupa podnela Narodnoj skupštini 32 različita predloga, među kojima je pet važnih predloga za izmene i dopune postojećih zakona...Milenković Kerković je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije istakla da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.