Ivica Dačić: Postoje nove informacije o Šariću

Izvor: Blic, 08.Mar.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić: Postoje nove informacije o Šariću

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da postoje nove informacije o narkobosu Darku Šariću, za kojim je raspisana poternica, ali da svaki odgovor u ovom trenutku na pitanje da li će biti uhvaćen - ne bi bio u profesionalnom smislu dobar.

U razgovoru sa novinarima, on nije mogao da odgovori da li je Šaric lociran, ali je dodao da ostaje želja vlade da se on uhvati i da sudjenje bude u njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prisustvu.

"Ne može se tačno reći kada će to biti i na koji način će se sprovesti", rekao je Dačić i dodao:

"Novih informacija ima i mi očekujmo da se konačno zadovolji pravda i da se oni koji su optuženi, nadju pred njenim licem".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nove informacije o Šariću

Izvor: B92, 08.Mar.2014

Čačak -- Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio da postoje nove informacije o narkobosu Darku Šariću, za kojim je raspisana poternica...U razgovoru sa novinarima, on nije mogao da odgovori da li je Šaric lociran, ali je dodao da ostaje želja vlade da se on uhvati i da suđenje bude u njegovom prisustvu..."Ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.