Ivan Bošnjak osudio napad na člana Dveri iz Zrenjanina

Izvor: Blic, 16.Okt.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bošnjak osudio napad na člana Dveri iz Zrenjanina

Gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak pozvao je danas nadležne državne organe da otkriju identitet osoba koje su postavila nalepnice uvredljivog sadržaja na kuću člana rukovodstva pokreta "Dveri" u tom gradu Radoša Pejovića.

U saopštenju gradonačelnika se ističe da je tim činom narušen mir porodice Pejović i najoštrije osuđuje govor mržnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << diskriminacija i napad svake vrste.

Bošnjak je poručio da je taj čin predstavlja i napad na slobodu političkog mišljenja i delovanja u multietničkoj i multikulturalnoj sredini, kakva je Zrenjanin.

"Niko u našem gradu i okruženju ne sme biti žrtva svoje političke, nacionalne, verske ili bilo koje druge pripadnosti", poručio je Bošnjak i pozvao nadležne državne organe da hitno reaguju i otkriju identitet počinilaca i pokrenu postupak utvrđivanja odgovornosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin: Gradonačelnik osudio napad na Dveri

Izvor: Mondo, 16.Okt.2013

Gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak (SNS) pozvao je danas nadležne državne organe da otkriju identitet osoba koje..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.