Italija:Metak prostrelio glavu bebe i zabio se u očevo srce

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija:Metak prostrelio glavu bebe i zabio se u očevo srce

Jednim jedinim metkom iz revolvera ubijeni su Zou Zeng (31) i njegova šestomesečna devojčica, pred očima majke i supruge, kojoj su oteli tašnu odrezavši je nožem. Ubica je pucao kroz glavu devojčice u srce njenog oca.

Zločin je obavijen još većom misterijom, otkako je u nedalekoj bolnici nađena oteta ženina tašna sa 16.000 evra i revolver kojim je počinjeno ubistvo. U toj se bolnici leče i brojni zavisnici, neki su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tamo i u kućnom pritvoru zbog zločina koje su počinili da bi se domogli novca za drogu.

Sporna torba puna evra

Ta lokacija odgovara prvim pretpostavkama. Kineskinja kojoj su ubili ćerku i muža rekla je da su ubice bili u paru, da su nosili motociklističke kacige, i da su pretili izraženim rimskim akcentom. Sumnja je odmah pala na zavisnike kao kategoriju.

Jagodina: Masakr na Božić!

Pronađen mrtav bivši direktor lista "Delo"

Kosovska Mitrovica: Mladić ubijen nožem

Žena je, međutim, rekla da u torbici nije imala novca, nego da je 5000 uzeo muž, kada su zatvorili bar koji vode i u kojemu imaju i delatnost transfera novca. U jakni ubijenog Zoua nađeno je oko 3000 evra.

(Jutarnji)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

ISTIM METKOM UBIO OCA I BEBU

Izvor: Kurir, 09.Jan.2012, 08:19

Nepoznati pljačkaš jednim metkom ubio je bebu i oca u Rimu. Metak je prošao kroz glavu devetomesečne Džoj i u srce pogodio oca Džu Dženga (31), koji je držao dete u naručju, i to pred majkom devojčice...RIM - Strašna tragedija...Nepoznati pljačkaš jednim metkom ubio je bebu i oca u Rimu....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.