Ispovest Nenada koji je preživeo udar groma: Čuo sam strahovit prasak, osetio jak pritisak u glavi i samo se srušio

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Nenada koji je preživeo udar groma: Čuo sam strahovit prasak, osetio jak pritisak u glavi i samo se srušio

Nenad je zaista imao mnogo sreće

Nenad Cvetićanin (21) iz Kule, imao je sreće da preživi udar groma koji ga je pogodio u sredu poopodne na kućnom pragu dok je obuvao patike i spremao se da izađe iz kuće.

- Spremao sam se da izađem iz kuće i odem u susedno mesto da nešto radim. Sedeo sam na stepenicama i obuo sam jednu patiku u trenutku kada se sve to desilo. Odjednom je udarilo. Čuo sam strahovit prasak i osetio pritisak u glavi. Od tog trenutka se ničega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sećam – priča Nenad.

U kući sa Nenadom je bila njegova sestra koja mu je pritekla u pomoć i pozvala Hitnu da ga prevezu u bolnicu.

- Sestra me je pronašla na stepenicama i nekako dovukla do kreveta. Kako mi je ispričala, pozvala je Hitnu pomoć koja je reagovala i došla po mene. Sledeće čega se sećam je da sam se probudio u sanitetu koji me je vozio ka bolnici – objašnjava Nenad i dodaje:

- Nekoliko trenutaka pre udara groma razgovarao sam telefonom, a potom sam telefon stavio u džep. Mnogi kažu da sam imao sreće što sam imao jednu patiku obuvenu.

Nakon udara groma Nenad je imao bolove u glavi i ušima, ali je sve to prošlo i nema nikakvih posledica. Trenutno lekari još vrše ispitivanja, radi predostrožnosti, a Nenad se iz bolnice obratio svojim prijateljima na Fesbuku i optimistično poručio: "Ljubi vas Šone! Pozdrav uz pesmu UDRITE GROMOVI, NI GROM MI NE MOŽE NIŠTA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.