Imovina kruševačke fabrike ulja ponuđena za 166 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2022, 10:55

Imovina kruševačke fabrike ulja ponuđena za 166 miliona dinara

Nekretnine kruševačke fabrike ulja ponuđene su na prodaju po početnoj ceni od 166,8 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Na kruševačkoj lokaciji Koševi ponuđene su četiri parcele građevinskog zemljišta čija je ukupna površina veća od 72 ara, kao i kompleks prehrambene industrije od 21 objekta na potesku Čagljavica.

U paketu je i građevinsko zemljište u Čagljavici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 27 ari, kao i četiri objekta koji nisu upisani u katastar.

Javno nadmetanje za imovinu Fabrike ulja Kruševac najavljeno je za 21. mart.

Fabrika čija je delatnost proizvodnja ulja i masti u stečaju je od jula 2015. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo oglašena prodaja dela imovine kruševačke Fabrike ulja u stečaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2022

Novo nadmetanje za kupovinu dela imovine kruševačke Fabrike ulja, koja je duže od šest godina u stečaju, zakazano je za 21.mart, kada će na prodaju biti ponuđeni pogoni i oprema na lokaciji u Koševima, po početnoj ceni od 166,8 miliona dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prodaju se parcele fabrike

Izvor: B92, 21.Feb.2022

Nekretnine kruševačke Fabrike ulja ponuđene su na prodaju po početnoj ceni od 166,8 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.