Hapšenje u autobusu na liniji 16 – seksualno uznemiravao putnicu, već osuđivan za pedofiliju

Izvor: B92, 09.Jun.2021, 17:34

Hapšenje u autobusu na liniji 16 – seksualno uznemiravao putnicu, već osuđivan za pedofiliju

Beograd -- Mlađa putnica prijavila je seksualno uznemiravanje u gradskom autobusu od starijeg muškarca, što je vozač odmah prijavio kroz sistem hitne službe.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu stupio u kontakt sa vozačem, a potom odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su u vozilu muškarca za kog se sumnja da je uznemiravalo devojku, saopštio je Sekretarijat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za javni prevoz.

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača na liniji 16, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Vozač je upravljao vozilom garažni broj 948, koje se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra „Ušće” u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu stupio u kontakt sa vozačem. Vozač je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca. Dispečer sekretarijata je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača. Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su u vozilu muškarca za kog se sumnja da je uznemiravalo devojku.

Tokom intervencije policije je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U AUTOBUSU Osuđeni pedofil (58) napao mlađu putnicu, dvojica ga držala da ne pobegne do dolaska policije

Izvor: Blic, 09.Jun.2021

Mlađa putnica prijavila je danas oko 11 sati seksualno uznemiravanje u gradskom prevozu od strane starijeg muškarca (58), a vozač GSP-a je odmah slučaj prijavio kroz sistem hitne službe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.