Sreda, 09.06.2021.

17:32

Hapšenje u autobusu na liniji 16 – seksualno uznemiravao putnicu, već osuđivan za pedofiliju

Mlađa putnica prijavila je seksualno uznemiravanje u gradskom autobusu od starijeg muškarca, što je vozač odmah prijavio kroz sistem hitne službe.

Izvor: B92

Hapšenje u autobusu na liniji 16 – seksualno uznemiravao putnicu, već osuđivan za pedofiliju
Ilustracija: Depositphotos, IgorVetushko

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu stupio u kontakt sa vozačem, a potom odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su u vozilu muškarca za kog se sumnja da je uznemiravalo devojku, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača na liniji 16, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Vozač je upravljao vozilom garažni broj 948, koje se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra „Ušće” u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu stupio u kontakt sa vozačem. Vozač je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca. Dispečer sekretarijata je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača. Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su u vozilu muškarca za kog se sumnja da je uznemiravalo devojku.

Tokom intervencije policije je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: