Han poručuje Balkanu: Fokus da bude na ekonomskoj zoni

Izvor: B92, 26.Avg.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han poručuje Balkanu: Fokus da bude na ekonomskoj zoni

Zemlje Zapadnog Balkana trebalo bi da se fokusiraju na zajedničku ekonomsku zonu, poručio je evropski komesar Johanes Han.

On je dodao da regionalna ekonomska integracija nije alternativa za pristupanje EU.

Regionalna ekonomska saradnja je jednostavno koristan element, dok će izgradnja zajedničkog ekonomskog područja zemalja Zapadnog Balkana, automatski povećati privredni rast i smanjiti nezaposlenost, poručio je Han na svom Tviter nalogu neposredno pre početka prve sesije neformalnog premijerskog skupa u albanskom letovalištu Draču.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Han u Draču: Stvarajte zajedničku ekonomsku zonu

Izvor: B92, 26.Avg.2017

Zemlje Zapadnog Balkana trebalo bi da se fokusiraju na zajedničku ekonomsku zonu, poručio je evropski komesar Johanes Han..On je dodao da regionalna ekonomska integracija nije alternativa za pristupanje EU...Regionalna ekonomska saradnja je jednostavno koristan element, dok će izgradnja zajedničkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.