Hakeri oborili Dodikov sajt zbog Dana državnosti

Izvor: Kurir, 26.Nov.2012, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri oborili Dodikov sajt zbog Dana državnosti

Potpisali su se kao Ivica i Marica i uputili mu poruku: "Znamo i mi da si htjeo čestitat"

SARAJEVO - Grupa koja se predstavila kao Anonymousi BiH hakovala je u nedelju uveče zvaničnu internet stranicu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Na stranici su ostavili poruku gde čestitaju 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine i uputili poruku predsedniku RS: "Znamo i mi da si htjeo čestitat". Potpisali su se kao Ivica i Marica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Na stranicu predsednikrs.net postavili su i srednjovekovni bosanski grb, odnosno grb Republike Bosne i Hercegovine. Dan državnosti Bosne i Hercegovine inače se ne obeležava u Republici Srpskoj.

Sajt ni danas nije u funkciji, a kada se ode na adresu www.predsjednikrs.net vidi se samo prazna bela stranica na kojoj piše održavanje veb sajta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anonimusi oborili Dodika

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2012

Grupa koja se predstavila kao Anonimousi BiH hakovala je zvaničnu internet prezentaciju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. ..Muslimanski ljiljani na Dodikovom sajtu.. ..Anonimusi su ostavili poruku u kojoj čestitaju 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine i uputili poruku predsedniku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.