HOSPITALIZOVAN POLITIČAR koji je hteo da dokaže da je voda iz svete reke ZDRAVA ZA PIĆE: Popio čašu pred kamerama, a dva dana kasnije su se javili jaki bolovi u stomaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 19:14

HOSPITALIZOVAN POLITIČAR koji je hteo da dokaže da je voda iz svete reke ZDRAVA ZA PIĆE: Popio čašu pred kamerama, a dva dana kasnije su se javili jaki bolovi u stomaku

Političar hteo da dokaže da je voda iz svete reke dobra za piće pa završio u bolnici

Bagvant Man, premijer indijske savezne države Pandžab, primljen je u bolnicu s jakim bolovima u stomaku dva dana nakon što je popio čašu vode iz zagađene reke Kali Bein, prilikom proslave 22. godišnjice čišćenja reke.

Iz bolnice tvrde da je će političaru biti urađene analize i pregledi, pa se još uvek nalazi u bolnici, javljaju indijski mediji.

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komičar i satiričar je helikopterom prebačen u bolnicu u Nju Delhiju, a vlada je čitav slučaj držala u tajnosti. Iz kancelarije premijera nisu potvrdili da je Man hospitalizovan, a jedan službenik je čak izjavio da je “zdrav i živahan”, međutim, izvori kažu da su njegovi zdravstveni problemi povezani sa ispijanjem vode iz svete reke.

Punjab Chief Minister openly drinks a glass of polluted water from a ‘holy river’ to prove that water is clean. Now admitted to hospital. pic.twitter.com/MH1OLwUlUw

— Ashok Swain (@ashoswai) July 21, 2022

Prilikom proslave vlada je objavila snimak premijera kako ispija čašu vode iz reke, dok mu saradnici nazdravljaju, a snimak se odmah masovno proširio po društvenim mrežama.

U saopštenju vlade navodi se da je Man tog dana posadio mlado stablo i pio vodu iz reke.

Inače, ova sveta reka daleko je čistija nego što je to nekada bila, kada su je zagađivala postojenja i kanalizaciona mreža lokalnih sela, ali očigledno, ne dovoljno čista za piće.

BONUS VIDEO: Lansiranje ruskih raketa na ukrajinske vojne ciljeve u luci Odesa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.