HITNO! Zajedničko saopštenje Vučića i Nikolića građanima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO! Zajedničko saopštenje Vučića i Nikolića građanima Srbije

Razgovarali i o predsedničkim izborima

Izdato zajedničko saopštenje predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas o političko- bezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju.

Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazovima i iskušenjima, na koje je neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva. Jedinstvo svih državnih funkcionera‎ u rešavanju regionalnih problema i izbegavanje krize najširih razmera, prioritetni su zadaci i predsednika Nikolića i premijera Vučića.

Predsednik i premijer usaglasili su mere i poteze po pitanju bosanskohercegovačke tužbe za genocid protiv Srbije, kao i po pitanju odbrane vitalnih srpskih nacionalnih interesa povodom predloga za članstvo tzv. države Kosovo u Unesku i Savetu Evrope. Dogovoreno je dnevno koordinisanje po ovim ključnim pitanjima za državu Srbiju.

Istovremeno, predsednik Nikolić i premijer Vučić razgovarali su i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Dvojica sagovornika okarakterisala su svoju dosadašnju saradnju kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razgovarali Nikolić i Vučić

Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su o političko - bezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju...Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjima, na koje je neophodno pružiti zajednički...

Nastavak na N1 televizija...

Nikolić: Odustao sam od kandidature

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da neće biti kandidat za predsednika Republike na predstojećim izborima, a da će o funkcijama biti reči nakon pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, prenosi Kurir..."Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu. O funkcijama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NOVOSTI SAZNAJU: Nikolić se neće kandidovati

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2017

Kako saznajemo postignut je sporazum po kojem se Nikolić neće kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima Prema saznanjima Novosti završen je najavljivani susret premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića. Kako saznajemo postignut...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.