Goran Cvetanović promovisao rezultate SNS

Izvor: juGmedia, 10.Feb.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Cvetanović promovisao rezultate SNS

LESKOVAC – Predsednik Gradskog odbora SNS u Leskovcu i visoki funkcioner te stranke Goran Cvetanović predstavio je danas rezultate svoje partije, kao vodeće u Vladi Srbije.

Cvetanović je na platou ispred robne kuće, gde su deljeni flajeri, upoređivao ove sa rezultatima prethodne vlade, koju je predvodila DS.

„Podaci pokazuju da je u 18 meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << SNS postigla više za srpsku privredu nego prethodna vlada tokom čitavog četvorogodišnjeg mandata“, kazao je.

Zaustavljen je, istakao je, negativan trend nezaposlenosti, indeks korupcije je pao na 75, odnosno, za 11 poena od 2011, inflacija je pala za 8,8 posto, usporen je rast javnog duga, budžetski deficit smanjen je za 36 milijardi dinara i indeks industrijske proizvodnje poboljšan je za osam poena.

„Život u Srbiji i dalje je veoma težak. Veliki broj građana svakodnevno se bori za goli opstanak. Ipak, postoji nešto što vraća nadu u bolje sutra“, istakao je Goran Cvetanović, koji je i aktuelni gradonačelnik Leskovca.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Naprednjački kandidat za gradonačelnika Leskovca: Studirao na Oksfordu, s ortopedom prodavao grožđe na pijaci...

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 13:27

Dr Goran Cvetanović, kandidat SNS - a za gradonačelnika Leskovca i predsednik Gradskog odbora u Leskovcu je predstavio svoju biografiju sugrađanima. ..Cvetanović je detaljno naveo šta je sve radio - studirao u Oksfordu, prodavao grožđe ("grozd dva kilograma") na pijaci u Leskovcu (afusali, hamburg..),...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.