Grbić: Kao kaznena ekspedicija smo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2018, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Kao kaznena ekspedicija smo

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede protiv Italije 3:0 i poručio da isti pristup očekuje protiv Poljske.

Srbija večeras igra protiv Poljske i samo jedan set biće dovoljan za plasman u polufinale.

"Momci su odradili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se tako brani kao što smo mi to radili, oduzima veliku snagu. Rezultat je pravi pokazatelj odnosa snage na terenu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grbić.

On je dodao da protiv Poljske očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one koja je odigrana u drugoj fazi, u kojoj su Poljaci slavili.

"Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam dođe na put", poručio je Grbić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.