Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć dobija novu opremu

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć dobija novu opremu

Video-nadzor, ali i oprema za kontinuirano napajanje električnom energijom za potrebe Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć „Beograd” biće obezbeđeni sredstavima koje je Grad Beograd odvojio za njihovu nabavku. Bolji uslovi za rad Hitne pomoći

Elektronski UPS uređaji će u slučaju iznenadnog nestanka električne energije obezbeđivati kontinuirano snadbevanje strujom sofisticiranog sistema pozivnog centra, kako ne bi došlo do prestanka komunikacije pacijenata sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teritorije Beograda i Službe hitne medicinske pomoći.

– Grad Beograd na ovaj način obezbeđuje autonomiju i adekvatne uslove za rad službi Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć „Beograd”, institucije koja pacijentima pruža prioritetno važne i specifične zdravstvene usluge. Nabavkom opreme za video-nadzor biće poboljšana bezbednost i pacijenata i zaposlenih u zavodu – rekao je gradski sekretar za zdravstvo dr Zoran Blagojević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.