Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021, 22:04

Gosti N1: Svako ko se profesionalno bavi novinarstvom – „persona non grata“

Glavni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović izjavio je da je svako ko se profesionalno bavi novinarstvom u Srbiji - "persona non grata", bar kada je u pitanju vlast. Novinarka KRIK-a i urednica portala "Raskrikavanje" Vesna Radojević kaže da je novinarstvo u Srbiji dotaklo dno i da se vlast ne boji medija, ali da je optimista pošto posle medijskih napada na KRIK, nikada nisu imali veću podrškzu građana. Novinar Manojlo Vukotić, koji je bio na čelu brojnih redakcija, ocenjuje da je poslušnost u srpskom novinrastu danas dominantna kategorija i da je neophodno vratiti izvornim principima novinarstva.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Persona non grata: Veselin Simonović, Vesna Radojević, Manojlo Vukotić

Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2021

Gosti emisije Persona non grata su direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović, novinarka KRIK-a Vesna Radojević i novinar Manojlo Vukotić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.