Gola majka i tri sina napravili cirkus pred školom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola majka i tri sina napravili cirkus pred školom

Američke srednje škole znaju da budu pravi cirkus, ali događaj iz Filadelfije zaprepastio je i učenike i policiju. Naime, ispred jedne škole uhapšeni su 44-godišnja žena i tri sina koji su se skinuli potpuno goli i počeli da prizivaju boga i uzvikuju religijske parole. To je bio treći put da istog dana dolaze u školu i pokušavaju da sa nastave izvedu učenika koji im je navodno rođak.

Pošto goloj ženi i njenim sinovima prva dva puta nije bilo dopušteno da vide osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po koju su došli, vratili su se i treći put, ali ovaj put spremni da idu do kraja i glasniji nego ranije. Obezbeđenje je pokušalo da ih uhvati, a u pomoć je pozvana i policija.

Po dolasku policajaca, porodica je bila u kombiju parkiranom na parkingu srednje škole gde su uzvikivali "Bog je veliki" i držali se za ruke. Uprkos njihovim tvrdnjama da su došli po rođaka, još nije pronađena veza s učenicima škole i ne zna se koji je tačno bio motiv ove porodice za skidanje i "propoved".

Za sada su optuženi za golotinju, remećenje javnog reda i mira, a s obzirom da je u golišavom "performansu" učestvovao i maloletni sin, majku čeka i razgovor sa socijalnom službom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Gola majka i tri sina napravili cirkus pred školom

Izvor: Cafe.ba, 19.Mar.2012

Srednje škole znaju biti poprište pravih bizarnosti, posebno u Americi. No, freak show koji se odigrao u Philadelphiji zaprepastilo je i učenike i policiju.

Nastavak na Cafe.ba...

Skandalozno: Majka i njena tri sina potpuno goli na ulici (+16 VIDEO)

Izvor: S media, 20.Mar.2012, 16:58

Ova majka bila je baš uporna! Ona je dva puta uzvikivala religijske parole ispred škole, a treći put je bila uhapšena!

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.