General SAD: Intuicija mi govori da će SAD zaratiti sa Kinom u naredne dve godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 19:15

General SAD: Intuicija mi govori da će SAD zaratiti sa Kinom u naredne dve godine

General američkog vazduhoplovstva Majk Minihan naveo je u pismu koje je poslao podređenim oficirima da mu "intuicija govori" da će SAD zaratiti protiv Kine u naredne dve godine. U pismu u koje je uvid imala američka TV NBC Njuz, Minihan je dodao da ce zbog predsedničkih izbora koji će biti održani i u SAD i na Tajvanu, te dve zemlje biti "ometene", a da će kineski predsednik to iskoristiti kako bi napao Tajvan.

Minihan je u pismu izneo svoje predloge za organizaciju i izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "utvrđenog, spremnog, integrisanog i agilnog manevarskog tima združenih snaga SAD i Tajvana spremnih da se bore i pobede".

Takođe, naložio je svim komandantima vazduhoplovnih snaga da do 28. februara angažuju maksimalne napore kako bi se pripremili zaborbu protiv Kine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki general: "Intuicija mi govori da će SAD zaratiti sa Kinom u naredne dve godine"

Izvor: Blic, 29.Jan.2023, 01:26

General američkog vazduhoplovstva Majk Minihan naveo je u pismu koje je poslao podređenim oficirima da mu "intuicija govori" da će SAD zaratiti protiv Kine u naredne dve godine.

Nastavak na Blic...

Mekoli: Mislim da je general u pravu u vezi mogućeg rata SAD i Kine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2023

Visoko pozicionirani republikanac u američkom Kongresu Majk Mekoli izjavio je danas da su šanse za sukob sa Kinom oko Tajvana veoma velike, nakon što je američki general Majk Minihan ranije izazvao zabrinutost dopisom u kojem se upozorava da ce SAD voditi rat protiv Kine u naredne dve godine...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.