Europol: Uhapšena 133 osumnjičena lica za trgovinu ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 13:27

Europol: Uhapšena 133 osumnjičena lica za trgovinu ljudima

U zajedničkoj akciji Europola i 22 evropske zemlje, uključujući Srbiju, uhapšene su 133 osobe osumnjičene za trgovinu ljudima, saopštio je danas evropska policijska agencija.

Tom prilikom identifikovano je više od 100 žrtava trgovine ljudima.

Akcije, u kojima je učestvovalo 22.500 pripadnika policija, sprovedene su na evropskim pomorskim, kopnenim i vazdušnim granicama, kao i često korišćenim krijumčarskim rutama u Evropi.

Akcija je sprovedena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 6. do 13. juna u koordinaciji sa Fronteksom, uz učešće Interpola i policijskih službi iz Austrije, Belgije, Bugarske, Kipra, Nemačke, Grčke, Mađarske, Irske, Litvanije, Holandije, Poljske, Portugalije, Rumunije, Španije, Švedske, kao i Bosne i Hercegovine, Lihtenštajna, Crne Gore, Severne Makedonije, Srbije, Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evropol: Više od 130 uhapšenih širom Evrope zbog trgovine decom

Izvor: RTS, 05.Jul.2022

U zajedničkoj akciji Evropola i 22 evropske zemlje, među kojima je i Srbija, uhapšene su 133 osobe osumnjičene za trgovinu decom. . Akcija sprečavanja trgovine decom sprovedena je širom Evrope, na pomorskim, kopnenim i vazdušnim granicama, kao i na ustaljenim krijumčarskim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.