Dženifer Lopez ili Kejt Apton? Bivši dečko jedne od njih je izabrao!

Izvor: Blic, 12.Jun.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez ili Kejt Apton? Bivši dečko jedne od njih je izabrao!

Dženifer Lopez, ukoliko pitate bivšeg dečka Kejt Apton koji ju je smuvao...

Tek što je objavljena vest da je Dženifer Lopez šutnula Kaspera Smarta, nekako odmah posle vesti da se muvao sa transseksualcem, američka štampa piše o njenom novom dečku...koji je zapravo bivši dečko jedne druge lepotice, piše Mondo.

Internet portal MediaTakeOut piše da je latinoamerička pevačica smuvala profesionalnog plesača, učesnika Plesa sa zvezdama Maksima Čmerkovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (33) sa kojim se zabavljala cica iz "Sports ilustrejteda" i zvezda filma "Druga žena".

Par će, navodno, uskoro obelodaniti svoju vezu, a interesantno je da Dženifer Lopez "baš hoće" ti igrači - bila je udata za svog koreografa, potom se zaljubila u Kaspera, a sada Maksim...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.