Dveri: Svi učesnici lažiranja Stefanovićeve akademske karijere, danas su na visokim funkcijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Svi učesnici lažiranja Stefanovićeve akademske karijere, danas su na visokim funkcijama

Srpski pokret Dveri ocenio je da se "svi oni koji su direktno učestvovali u lažiranju akademske karijere" ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, danas nalaze na "visokim društvenim i najbitnijim državnim funcijama iz oblasti obrazovanja".

Navodeći da je bivši dekan Univerziteta Megatrend Mirko Krlić sada rektor Privredne akademije u Novom Sadu a da je Ana Langović Milićević, "član komisije koja je na osnovu lažne diplome omogućila Stefanoviću početak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << postdiplomskih studija" danas državni sekretar Ministarstva prosvete, ;Dveri su u saopštenju upitale da li su te funkcije "nagrade za njihovo saučestvovanje u kriminalnim delima".

"Drugi član iste komisije, njena kuma Tatjana Cvetkovski, još uvek profesor na Univerzitetu Megatrend, danas je pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i član Nacionalnog tela za akreditaciju i proveru kvaliteta u visokom obrazovanju", navele su Dveri.

Iz pokreta su pozvali "lažnog doktora nauka" Nebojšu Stefanovića da podnese ostavku na sve državne i stranačke funkcije iz "moralnih razloga" jer po njihovim navodima, "činjenice pokazuju da je lažirao svoje obrazovanje od osnovnih zaključno sa doktorskim studijama jer fakultet koji je navodno završio u Londonu, ne postoji".

"Nije sramota nemati fakultet, mnogi pošteni i pametni građani Srbije ga nemaju ali je bruka i sramota lažirati svoje obrazovanje, pogotovo kada to rade najviši državni funkcioneri. I nije samo bruka i sramota, već i krivično delo za koje će jednog dana odgovarati pred zakonom", navele su Dveri.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.