Država objavila rasprodaju stanova i kuća: Ponude se prikupljaju do 10. januara

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jan.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država objavila rasprodaju stanova i kuća: Ponude se prikupljaju do 10. januara

Republička direkcija za imovinu stavila je na prodaju 109 državnih vila i stanova. Ponude se prikupljaju do 10. januara.

U pitanju su nekretnine koje ne koriste državni organi, a kojime je donedavno upravljalo Društvo za iznajmljivanje nepokretnosti "Dipos", pišu beogradski mediji.

Prodaja će se vršiti putem prikupljanja pisanih zatvorenih ponuda. Prosečna cena objekata koji se prodaju je oko 1.100 evra, a najskuplji stan na prodaji nalazi se u Beogradskoj ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 54-56, sa cenom od 3.129,36 evra.

U pitanju su nekretnine koje se nalaze u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu, 67 stanova u Ulici Pere Todorovića na Banovom Brdu, četiri stana su u Ulici kapetana Radiča Petrovića u Zemunu, jedan u Ulici Klare Cetkin, jedan u Gospodar Jovanovoj, 10 poslovnih prostora, 7 stanova u Novom Beogradu i jedan u Novom Sadu. Na spisku su i kuće u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

Kako se navodi u oglasu, zatvorene ponude prikupljaju se do 10. januara ove godine, a sve ostale informacije potencijalni kupci mogu da dobiju u Direkciji do petka 6. januara. Dodaju i da se sve nepokretnosti kupuju u "viđenom stanju", bez prava kupca na naknadne reklamacije. Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država oglasila prodaju nepokretnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2017

Republička direkcija za imovinu objavila je oglas za prodaju nepokretnosti u državnoj svojini, a pravo učešća u postupku prodaje imaju sva zainteresovana pravna i fizička koja uplate depozit od 10 odsto tržišne vrednosti nepokretnosti, kao početne kupoprodajne cene do 6. januara, objavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ako ste nameravali da kupite stan u Beogradu, sad je pravo vreme: Nikad jeftiniji kvadrat!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017, 10:59

Zainteresovani za kupovinu 109 državnih stanova, vila i poslovnog prostora na Banovom brdu, Voždovcu, Vračaru i u Zemunu, po ceni od 1.096 do 3.129 evra po kvadratu, trebalo bi da požure jer imaju rok do Badnjeg dana da otkupe dokumentaciju, a onda do 10. januara da se prijave na konkurs, pišu beogradski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.