Država objavila rasprodaju stanova i kuća: Ponude se prikupljaju do 10. januara

Prodaja će se vršiti putem prikupljanja pisanih zatvorenih ponuda, prosečna cena objekata koji se prodaju je oko 1.100 evra

  • 5

Republička direkcija za imovinu stavila je na prodaju 109 državnih vila i stanova. Ponude se prikupljaju do 10. januara.

Ukoliko se prihvati predlog novog zakona, ko ne prijavi svu imovinu plaćaće porez 75 odsto!

NASLEDILI STE IMOVINU? Ne radujte se prerano, jer PRETI VAM JEDNA VELIKA OPASNOST!

U pitanju su nekretnine koje ne koriste državni organi, a kojime je donedavno upravljalo Društvo za iznajmljivanje nepokretnosti "Dipos", pišu beogradski mediji.

Prodaja će se vršiti putem prikupljanja pisanih zatvorenih ponuda. Prosečna cena objekata koji se prodaju je oko 1.100 evra, a najskuplji stan na prodaji nalazi se u Beogradskoj ulici 54-56, sa cenom od 3.129,36 evra.

U pitanju su nekretnine koje se nalaze u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu, 67 stanova u Ulici Pere Todorovića na Banovom Brdu, četiri stana su u Ulici kapetana Radiča Petrovića u Zemunu, jedan u Ulici Klare Cetkin, jedan u Gospodar Jovanovoj, 10 poslovnih prostora, 7 stanova u Novom Beogradu i jedan u Novom Sadu. Na spisku su i kuće u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

Kako se navodi u oglasu, zatvorene ponude prikupljaju se do 10. januara ove godine, a sve ostale informacije potencijalni kupci mogu da dobiju u Direkciji do petka 6. januara. Dodaju i da se sve nepokretnosti kupuju u "viđenom stanju", bez prava kupca na naknadne reklamacije. Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    2. januar 2017 | 17:37

    Ovo po malo "smrducka" na novi priimiitiizam...blago receno!

  • VukBgd

    2. januar 2017 | 19:42

    Opa! Država ima vile u svom vlasništvu?! Čekaj bre, stani malo, da se utvrdi kome su te vile otete posle '45 i da se vidi ko je pravi vlasnik! Da se lepo sve oteto vrati vlasnicima pa onda neka rasprodaju sta god hoće! Al prvo da vrate sve što je oteto kroz "NATURALNU RESTITUCIJU"!!!!

  • Казанџија

    2. januar 2017 | 18:13

    То је одавно већ "продато"не причајте се

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA