Draži im Hitler: DRŽAVNI VRH HRVATSKE IGNORIŠE OBELEŽAVANJE DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draži im Hitler: DRŽAVNI VRH HRVATSKE IGNORIŠE OBELEŽAVANJE DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE!

Oni koji nisu bili verovatno imaju svoje razloge, a svi koji su ovde su dobrodošli, kazao je predsednik Saveza antifaštisičkih boraca Hrvatske Franjo Habulin

Predsednik Saveza antifaštisičkih boraca Hrvatske Franjo Habulin izjavio je danas u Brezovici kod Siska da su svi u vlasti dobili poziv na svečanost Dana antifašističke borbe Hrvatske, ali da "nisu došli svi koji bi trebalo da budu u Brezovici".

- Mi svake godine šaljemo pozive svima, predsednici Republike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsedniku Vlade, poziv su dobili svi ministri, predsednik Sabora i svi potpredsednici Sabora, kao i klubovi poslanika, i da ne nabrajam sve one koji nisu vezani uz zakonodavnu i izvršnu vlast - kazao je Habulin.

Oni koji nisu bili verovatno imaju svoje razloge, a svi koji su ovde su dobrodošli, kazao je on.

Potpredsednik Sabora Goran Jandroković izjavio je u međuvremenu da nije dobio poziv za svečanost.

Habulin je na to reagovao i kazao da su svi obavešteni, ali iz kancelarije predsednika Sabora Jandrokovića nije javljeno ništa, i precizirao da su prvi pozivi poslati pre desetak-petnaest dana.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.