Došao da pravi haos! Obradović sa siledžijama sa kapuljačama hteo da napadne Vučića pa pobegao

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao da pravi haos! Obradović sa siledžijama sa kapuljačama hteo da napadne Vučića pa pobegao

Lider pokreta Dveri Boško Obradović pokušao je jutros ispred TV Hepi da izazove incident uoči gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na toj televiziji

Obradović je ispred sedišta Hepija u Zemunu došao u pratnji siledžija u kapuljačama, ali pošto mu niko nije posvetio pažnju koju je priželjkivao, pokupio se i otišao.

I sam Vučić sa osmehom na licu prokomentarisao je siledžijski postupak lidera Dveri:

- Bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki u kapuljačama ispred ulaza, pa su pobegli. Reč je o gospodinu Bošku Obradoviću, ali shvatio je da nisu došle ni Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa je brže-bolje pobegao. Ja sam došao u emisiju, a Obradović ovakvim postupcima može samo sam sebi da nanese štetu... - rekao je Vučić govoreći o pokušaju lidera Dveri da izazove incident ispred televizije Hepi.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Uplašili su se duela

Izvor: Danas, 01.Mar.2018

Lider pokreta Dveri Boško Obradović optužio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića i glavnog urednika televizije Hepi Milomira Marića da su "udbaškim metodama" pokušali da ga nateraju da odustane od jutrošnjeg duela u studiju, jer su se uplašili kad je on to prihvatio.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.