Doktor Haus uz šljivovicu i bluz razmrdao Beograđane

Izvor: Blic, 15.Jul.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Haus uz šljivovicu i bluz razmrdao Beograđane

Hju Lori, poznatiji kao Doktor Haus po ulozi u istoimenoj seriji, održao je sinoć koncert u Sava centru. Muzikom, ali i pomalo ironičnim komentarima, nasmejao je i razmrdao Beograđane.

Muzičar je po izlasku na scenu s bendom „The Copper Bottom“, ispunio obećanje dato pre dolaska u Srbiju i ispio čašicu šljivovice. Kako je veče počeo sa srpskim specijalitetom, tako se i publici obratio:

-Hvala, dobrodošli. Kako ste vi? - izgovorio je muzičar na srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jeziku, a publika ga je nagradila burnim aplauzom i ovacijama.

Nakon toga otkrio je kako su to jedine reči koje je naučio u Srbiji, a zatim nastavio duhovitim opaskama:

- Da li neko od vas razume engleski? Ako razumete, prevodite onima pored vas koji možda ne razumeju šta pričam. Tako će se roditi nova poznanstva, ljubavi, možda se posle i venčate i rodite decu. Neka sve to počne večeras!- rekao je Hju.

Numere „Come on baby let the good times roll“, „Buonasera Signorina“ podigle su publiku na noge, ali i razmrdale poznatog ciničnog "doktora". U jednom trenutku tri devojke iz publike su ustale sa svojih sedišta, došle ispred bine i zaplesale. Publika ih je nagradila aplauzom.

Osim što je kroz muziku kominicirao sa publikom, Hju je vodio i razgovor, pa je atmosfera delovala kao prijatno veče u restoranu uz dobar bluz. Nakon svake numere, muzičar je nagrađen ovacijama, a u punoj sali odjekivao je i smeh nakon njegovih opaski.

Atmosfera , dovedena je do usijanja kada je Doktor Haus zaplesao tango uz „Kiss me fire“, koju je posvetio Argentini i impresijama koje ima o ovoj državi. Nakon dva sata odličnog bluza, Hju se pozdravio sa Beograđanima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Doktor Haus šljivovicom i ironičnim komentarima razmrdao Beograđane u Sava Centru (Foto)

Izvor: Svet plus, 15.Jul.2014

Hju Lori, poznatiji kao Doktor Haus održao je sinoć koncert u Sava centru, gde je svojom muzikom razmrdao Beograđane, ali ih je posebno zabavljao svojim ironičnim komentarima koji podsećaju na njegovu ulogu u seriji koja ga je proslavila.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.