Demokratska stranka Srbije i Dveri predali listu

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratska stranka Srbije i Dveri predali listu

Predstavnici Demokratske stranke Srbije i Pokreta Dveri predali su izbornu listu "Dveri-DSS-Sanda Rašković Ivić-Boško Obradović" Republičkoj izbornoj komisiji. Kako javlja izveštač RTS-a, koalicija je zaboravila da donese u RIK elektronski format liste.
Sanda Rašković Ivić, predsednica Demokratske stranke Srbije je prva na izbornoj listi, a Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je drugi na listi.

Rašković Ivić je rekla novinarima, posle predaje liste, da uprkos proganjanjima u poslednje vreme, koalicija oko DSS-a će istrajati u nameri da oslobodi Srbiju od Vučića i da neće dozvoliti da zemlja bude Vučićeva prćija.
Prema njenim rečima, koalicija se zalaže da Srbija ne uđe u NATO, kao i da se problem Kosova vrati u UN.  
Ističe da iako je "prava salva osuda uvreda provlačenja kroz blato pala na moj račun nećemo se na to osvrtati", i dodaje da će kampanja biti pozitivna i da će biračima ponuditi pravu stvar. 
Lider Dveri je poručio da na ovim izborima birači imaju za koga da glasaju, da nisu svi isti i "da ne moraju više da biraju između Vučića i Pajtića, da imaju jednu treću opciju, jedan treći put oličen u zajedničkoj patriotskoj koaliciji Dveri - DSS". 
Obradović je rekao da je lista simbolično predata u pet do 12 i da je na kutijama bila ispisana poruka - sreća.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS i Dveri predali izbornu listu RIK-u

Izvor: Blic, 11.Mar.2016

Predstavnici Demokratske stranke Srbije i Pokreta Dveri predali su večeras izbornu listu "Dveri - DSS - Sanda Rašković Ivić - Boško Obradović" Republičkoj izbornoj komisiji...Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić je prva na izbornoj listi, a lider pokreta Dveri Bošško...

Nastavak na Blic...

Dveri i DSS predali izbornu listu RIK-u

Izvor: Beta OMS, 11.Mar.2016

Srpski pokret Dveri i Demokratska stranka Srbije predali su u pet do dvanaest republičku izbornu listu RIK-u, ukazavši da je poslednji trenutak da se vlast u Srbiji smeni. Ulaskom Dveri i DSS-a u Skupštinu, napokon sreća dolazi u Srbiju.  Nakon predaje izborne liste predsednica DSS-a, Sanda Rašković...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.