Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu: Privedeno devet osumnjičenih za teroristički napad u Ankari

ANKARA – Turski premijer Ahmet Davutoglu potvrdio je medijske navode da je za eksploziju u Ankari odgovoran Sirijac, dodajući da je devet osoba uhapšeno zbog povezanosti s napadom u kojem je ubijeno najmanje 28 osoba.

Davutoglu je u četvrtak u Ankari rekao da je privedeno devet osumnjičenih za napad. Svi su povezani sa terorističkom organizacijom YPG, ogrankom PKK u Siriji.

"Imamo podatke kako i gdje je organiziovan napad, ali ne može trenutno sve objaviti javno", rekao je.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Davutoglu za napad u Ankari odgovoran Sirijac

Izvor: Beta Video, 18.Feb.2016

ANKARA - Turski premijer Ahmet Davutoglu potvrdio je danas medijske navode da je za eksploziju u Ankari odgovoran Sirijac, dodajući da je devet osoba uhapšeno zbog povezanosti s napadom.(pokirvalce)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.