Danas oblačno sa susnežicom i snegom, najviša dnevna temperatura do 4 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 01:32

Danas oblačno sa susnežicom i snegom, najviša dnevna temperatura do 4 stepena

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas se u Srbiji očekuje prolazno naoblačenje sa severa i istoka, u toku dana proširiće se na ostale krajeve, uslovljavajući kišu i susnežicu u nizijama, a sneg u brdsko-planinskim predelima.

U toku dana najavljeno je više padavina u Braničevskom i Pomoravskom okrugu, dok će se uveče sneg intenzivirati na jugu i jugozapadu Srbije uz istovremeno razvedravanje sa severa.

Duvaće slab i umeren severozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vetar, koji će tokom dana biti u pojačanju, naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Najniža temperatura od - 5 stepeni na jugoistoku Srbije do 4 stepena u Beogradu, a najviša od 7 do 11 stepeni.

U Novom Sadu sutra oblačno, povremeno s kratkotrajnom kišom. Ujutro je u pojedinim delovima grada moguća i susnežica.

Vetar slab do umeren, severozapadni, tokom dana u kratkotrajnom pojačanju. Najniža temperatura od 1 do 4 četiri, a najviša oko 8 stepeni. Uveče i u toku noći razvedravanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša i sneg, temperatura i danas do 11 stepeni

Izvor: RTS, 02.Feb.2023

U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša, susnežica i sneg. Najviša dnevna temperatura ponovo do 11 stepeni. . Prolazno naoblačenje sa severa i istoka Srbije u toku dana proširiće se na ostale krajeve, uslovljavajući kišu i susnežicu u nizijama, a sneg u brdsko-planinskim...

Nastavak na RTS...

KIŠNO I SVEŽE JUTRO Vojvođani ponesite kišobrane i slojevito se obucite. Za vikend hladnije, evo kakvo nas vreme očekuje

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Feb.2023

Vreme danas u Srbiji oblačno, sa povremenom kišom, susnežicom i snegom. Najviša dnevna temperatura do 11 stepeni. Prolazno naoblačenje sa severa i istoka Srbije u toku dana proširiće se na ostale krajeve, uslovljavajući kišu i susnežicu u nizijama, a sneg u brdsko-planinskim predelima. U toku...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.