Danas: Informer preneo vest iz budućnosti o sastanku Vučić-Merkel

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Informer preneo vest 'iz budućnosti' o sastanku Vučić-Merkel

List "Informer" objavio je na naslovnoj strani da su se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali, s detaljima sastanka, iako je taj susret u međuvremenu bio odložen, prenosi list "Danas".

"Danas" je preneo da je list "Informer" na vrhu naslovne strane prvog izdanja za utorak imao nadnaslov "Srpski predsednik i Angela Merkel u Njujorku razgovarali o Kosovu" i naslov "Vučić: Rekao sam kancelarki: Srbija ne može da izgubi sve".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Nakon informacije da je sastanak u Njujorku odložen, koja se pojavila u ponedeljak oko 22 časova, usledila je "intervencija tog lista".

List "Danas" je naveo da je "Informer" prebacio rečenice u buduće vreme i na svom portalu objavio da je sastanak pomeren za utorak ujutro.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Propagandne „vesti“ iz budućnosti

Izvor: Danas, 25.Sep.2019, 14:31

Tabloid Informer, blizak vladajućoj stranci, u jučerašnjem izdanju na naslovnoj strani objavio je da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali u NJujorku, uz detalje sastanka, iako je susret u međuvremenu odložen. Članak Propagandne „vesti“ iz budućnosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.