Dačić: Evropska bezbednosna politika jeste na raskršću

Izvor: Beta Video, 26.Jun.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Evropska bezbednosna politika jeste na raskršću

BEOGRAD - Srbija je protiv podizanja zidova i smatra da je odluka Mađarske o podizanju ograde na granici sa Srbijom „kontraproduktivan potez koji nas vraća nekoliko decenija unazad”, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. „Evropska bezbednosna politika jeste na raskršću hoćemo li ići putem izgradnje poverenja i saradnje ili ćemo praviti zidove i ograde to je pitanje za Evropu“, istako je Dačić na otvaranju skupa „Evropska bezbednosna politika na raskršču“ .(CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Šta sad mi da dižemo ogradu prema Makedoniji, Bugarskoj ?

Izvor: Beta Video, 26.Jun.2015

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je rekao da nije tako jednostavno praviti zidove jer se posle teško ruše, i ukazao da će migranti posle podizanja ograde na granici sa Srbijom ulaziti u Mađarsku iz Rumunije, kao članice EU. “E sad imamo ogradu koja se podiže prema Srbiji šta sad...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.