DSS: Vulin samo zaluđuje ljude, vlada radi za SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Vulin samo zaluđuje ljude, vlada radi za SAD

Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da ministar za rad Aleksandar Vulin svojim izjavama o potrebi promene spoljnopolitičkih prioriteta države samo 'zaluđuje narod izmišljanjem spoljnih i unutrašnjih neprijatelja'.

DSS je ocenio da Vulin "optužuje SAD da organizuje zaveru rušenja Vlade Srbije" istog dana "kada SAD zvaničnim saopštenjem Stejt departmenta pohvaljuju predsednika Vlade Aleksandra Vučića za posvećenost otvaranju novog poglavlja prijateljstva i saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa Albanijom".

"Ministar Vulin je ipak preterao izjavljujući da Vladu ruše oni koji su je stvorili i koja ispunjava sve zahteve svojih tvoraca, bez obzira koliko to štetilo Srbiji", navodi se u saopštenju.

Zato, ako SAD i EU neke planove i kuju, onda su oni usmereni na održavanje vlasti koja njihovu politiku sprovodi i dok je sprovodi", ocenio je DSS.

Vulin je juče izjavio da Haški tribunal kontrolišu SAD koje su pustile Vojislava Šešelja na privremenu slobodu i sad preko njega govore da će rušiti Vladu Srbije.

Vulin je premijeru Aleksandru Vučiću sugerisao da je zbog toga možda vreme da razmisli o prioritetima spoljne politike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Vulin zaluđuje narod izmišljanjem spoljnih i unutrašnjih neprijatelja

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da ministar za rad Aleksandar Vulin svojim izjavama o potrebi promene spoljnopolitičkih prioriteta države samo "zaluđuje narod izmišljanjem spoljnih i unutrašnjih neprijatelja"...DSS ocenjuje da Vulin "optužuje SAD da organizuje zaveru rušenja Vlade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.