DS: Cenzura i ucene jedini program SNS-a

Izvor: RTS, 09.Jun.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Cenzura i ucene jedini program SNS-a

Pokrajinski odbor Demokratske stranke za Vojvodinu saopštio je da Srpska napredna stranka, umesto radnih mesta i najavljenih investicija u poljoprivredu, planira još jedno nasilno preuzimanje vlasti i još jedne izbore.

Reagujući na najnoviju izjavu potpredsednika SNS-a Gorana Kneževića da Vojvodinu očekuje prvo rekonstrukcija vlasti, a potom i brzi izbori i da je apsolutno neminovno da do kraja godine dođe do promene vlasti u Vojvodini, vojvođanske demokrate ocenjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da su "nasilje, cenzura, ucene i progon" jedini program naprednjaka.

"Goran Knežević, smenjeni ministar zbog afere aflatoksina, udarna je pesnica SNS-a za sprovođenje političkog nasilja u Vojvodini", kaže se u saopštenju i dodaje da je to samo još jedno upozorenje građanima Vojvodine koliko su nebitni Srpskoj naprednoj stranci naspram nezajažljivoj želji za funkcijama i vlašću.

Kakvu budućnost građanima može da ponudi čovek koji je lagao sve građane Srbije o kvalitetu mleka, upitale su vojvođanske demokrate u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.