DRAMA U NIŠU! Nestala majka četvoro dece, napustila kuću pre dva dana, majka moli za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 15:46

DRAMA U NIŠU! Nestala majka četvoro dece, napustila kuću pre dva dana, majka moli za pomoć

U niškoj policiji je potvrđeno samo da je nestanak Nišlijke prijavio suprug i da se radi na slučaju.

Niškoj policiji prijavljen je nestanak Sanele Berović iz Niša, majke četvoro dece, a njena majka i prijatelji objavili su na Fejbuku fotografiju sa apelom da se objava podeli na društvenim mrežama.

- Molim građane Niša da dele objavu, nestala Sanela, pre dva dana joj se gubi svaki trag!!!! Ostavila je četvoro dece sve dokumente i telefon. Molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vas pomozite – napisala je jedna njena prijateljica na “Fejsbuku” koja je podelila objavu Saneline majke Marine.

Marina Berović kaže da je njenom bratu Sanelin suprug javio da je nije zatekao kući i da je nakon toga ona otišla juče u 8 časova i prijavila nestanak policiji.

- Nije ponela ni novac, ni dokumenta, ni mobilni telefon. Tražila sam je u našim kućama u Niškoj Banji I na Delijskom visu, nema je tamo. Nema je ni kod oca u Crnoj Gori ni kod drugarica. Ima tri sina i jednu ćerku , uzrasta od prvog do sedmog razreda. Samo da mi se vrati živa i zdrava – priča kroz suze Sanelina majka Marina Berović.

-Ako neko ima bilo koju informaciju može da javi policiji – rečeno je u niškoj policiji.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala 38-godišnja žena u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2023

38-godišnja Sanela Berović iz niškog naselja Branko Bjegović nestala je pre dva dana, objavili su na društvenim mrežema članovi porodice. Iz niške policije potvrđuju da je prijavljen nestanak i pozivaju one koji imaju bilo kakvu informaciju da jave najbližoj stanici ili na broj 192...U apelima...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.